Services

Interieurbouw

Ben je op zoek naar een nieuw stuk meubilair? Of wil je je huis simpelweg voorzien van een opfrisser? Dan ben je bij Yves Lagarde Creations aan het juiste adres. Wij werken volgens de volgende 3 stappen:

1. We komen bij je langs om te zien wat je wensen zijn.
2. We voorzien je van een voorstel en een geheel op maat gemaakt ontwerp (mocht je zelf al een kant en klaar ontwerp hebben dan kan dit natuurlijk ook).
3. Indien akkoord maken we een afspraak om de meubels te komen installeren. De productie zal grotendeels voorbereid worden in onze werkplaats in Breda.

Met jarenlange ervaring in het creëren van op maat gemaakte meubels in zowel retail als woonhuizen, weten wij precies wat er nodig is om jouw ruimte te voorzien van wat er nog mist.

Standbouw

Na vele jaren ervaring in het bouwen van stands op verschillende beurslocaties door heel Europa, kan Yves Lagarde Creations zich een expert noemen op het gebied van standbouw. Geen concept is voor ons te gek. Binnen het door jou vastgestelde budget zullen wij er alles aan doen om voor het maximale resultaat te gaan. Van creatief ontwerp tot uitvoering, wij regelen het.

geInteresseerd
in onze services?

Neem vandaag nog contact op voor een vrijblijvende offerte.

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Volg ons op social media!